Winnen: warme voeten met Soxs

Winnen: warme voeten met Soxs


Update: deze winactie is afgelopen, de winnaar heeft bericht van ons gekregen.

 

Whoop whoop, warme voeten alert! We mogen namelijk een paar geitenwollensokken weggeven het leven van een lezer (v) significant verbeteren door haar winters vol warme voeten te bezorgen. Met Soxs.

Waarom Soxs?

Mijn voeten hebben tussen oktober en maart de gevoelswaarde van een pinguïn in een vriesvak. Actie was geboden en dus belandde ik via Google op de site van Soxs: geitenwollensokken sans geitenwollensokkenimago. Klik, plof, ratsj: twee dagen later zaten ze aan mijn voeten. ZALIGHEID. De mijne sta ik mooi niet af, maar gelukkig vindt Soxs het heel leuk om een paar beschikbaar te stellen. Het gaat om een one size fit voor vrouwen, maat 36 – 41, ter waarde van € 27,95.

Vertel ‘ns meer over die supersokken

De sokken zijn warm, lekker lang, elastisch en prikken niet. De eco-wol komt van Nieuw-Zeelandse schapen die diervriendelijk worden geschoren. De sokken worden duurzaam gefabriceerd van 60% wol en 40% polyamide en vervolgens maakt Soxs er nog zo’n kek labeltje aan vast. Je kunt ze wassen op 30 graden. Ik draag ze als huissokken, maar je kunt ze ook als gewone sokken gebruiken. Oh, en in de webwinkel vind je ook Soxs voor kinderen en kerels.

Hoe maak ik kans om te winnen?

Het werkt zo:
1. Like onze Facebookpagina als je dat al niet deed.
2. Laat in een reactie onder onze Facebookpost weten waarmee jouw koude voeten het beste te vergelijken zijn (pinguïn in een vriesvak is al vergeven), of tag een vriend/ vriendin met wintertenen.
3. Deze actie loopt van woensdag 29 november tot en met woensdag 6 december 2017. Op donderdag 7 december trekken we een winnaar, die ons dan even zijn/haar adres moet laten weten. Dat adres gebruiken we alleen voor deze actie.
4. Soxs stuurt de sokken op naar de winnaar, afhankelijk van de voorraad bepalen zij de kleur van de sok en het label.
6. Over de uitslag corresponderen we niet.

Zet ‘m op!

Categorie:

+ Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe