Mijn Miskoop: Fladderende zomerjurk

Mijn Miskoop: Fladderende zomerjurk


Het zag er zo mooi uit op de website: een mooi bruin gebronsde dame op een wit strand in een prachtig azuurblauwe/mosgroene fladderende maxidress. Dat kan ik ook zijn, dacht ik nog!

Dus die jurk snel online gekocht, want iets realtime passen heb ik sinds 2007 niet meer gedaan (want kinderen en carrière).

Ik had namelijk net een week in augustus in een geweldig Nederlands strandhuisje geboekt. Een hele week lang zou ik met zand tussen mijn tenen zwoele zomeravonden beleven op de veranda van mijn strandhuisje. Kinderen lekker moegespeeld en naar aftersun ruikend in hun bedjes. Mijn lief en ik met glazen wijn uitkijkend naar de zonsondergang op het strand. Zo’n luchtige maxidress is dan ideaal om snel over je bikini aan te trekken als het rond 21 uur ’s avonds wat koeler wordt. Zo rond de 25 graden ofzo…

Dat was dus vorig jaar zomer. Herinner je je die nog? Was best goed in Nederland he? Behalve dan die 3 weken in augustus. Op de dag dat ik vakantie kreeg begon de herfst. En in mijn strandweek is het dagen zelfs kouder geweest dan op Tweede Kerstdag van 2013. Met dikke truien, een elektrisch kacheltje erbij en paraplu’s was het eigenlijk nog best gezellig, want het strandleven is altijd wel leuk.

Maar dat op de tweede ochtend dit ons uitzicht zou zijn:

FullSizeRender

Daar was ik toch niet op voorbereid…

De maxidress hangt dus nog onaangeroerd in mijn kast.

Onder het motto ‘Erger dan vorig jaar kan het niet worden’ hebben we weer een week in dat strandhuisje geboekt. En daarom heb ik vorige week die jurk maar weer eens aangetrokken.

Maar op de een of andere manier kom ik er nu pas achter dat mijn tieten er aan de voorkant uithangen. En dat is zelfs met een leuke bikini en mooi weer gewoon lelijk…

 


+ Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe