Win het boek D’r op of d’r onder

Win het boek D’r op of d’r onder


Zelfhulpboeken: we houden er van. Vooral als ze lekker praktisch ingesteld zijn, vol tips, a-ha-momentjes en wijsheden die zich gemakkelijk in je hoofd en daarna in je gedrag nestelen. Daarom ging de vlag uit toen we van A.W.Bruna Uitgevers/ Gloriae hoorden dat we zo’n boek mogen weggeven.

Lees jezelf zwanger

In het boek ‘D’r op of d’r onder’ vertellen Nina Veeneman-Ditez, Noor Schutte-kerckhoff en Marieke Wigmans-Bremers je alles over het maken van een baby. Alles? Ja alles. Van ovulatietesten tot zwangerschapsmaskers, van traag zaad tot visolie. Ze onderscheiden fabeltjes van feiten (kom er nog maar eens om tegenwoordig), zorgen voor een glimlach op z’n tijd en laten medisch specialisten aan het woord. Over de fase van het proberen, de zwangerschap of als het niet gaat zoals je zou willen. Kortom: alles wat je niet wilt weten over het maken van een baby.

D’r op of d’r onder winnen?

We mogen een exemplaar weggeven! Misschien zit je zelf in de babymaakfase of kun je er iemand anders blij mee maken. Like dan voor maandag 20 januari 2017 onze Facebookpagina en vertel ons hieronder of op Facebook jouw beste zwangerschapstip- of fabel. Je hoort voor woensdag 22 januari 2017 of je hebt gewonnen.

+ Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe