De beste Maison Monocle-blogs van 2017

De beste Maison Monocle-blogs van 2017


Omdat het echt super origineel is, kijken we graag terug op 2017. En dan vooral met een positieve blik vanachter onze monocle. Welke blogposts vinden we zelf het mooist, grappigst of het beste? En wat zegt Google daarover? Jij wil het nu ook vast weten.

Esther zegt:

Meike kan heerlijk schrijven. Soms wil ik vroeg naar bed, maar stuit ik op de wc met m’n telefoon nog op een blog van Meike. En dan ga ik oude blogs herlezen en dan zit ik soms zo maar een half
uur genietend op de wc. Wat haar leukste was van 2017? Moeilijk, maar waar ik elke keer weer om moet schateren is Omarm je innerlijke viswijf. Omdat ik het zó herken en elke keer weer hardop moet lachen om haar Ps. uitsmijter: “Behoefte aan meer imperfectie in je leven? Like ons dan op Facebook”.
Ons motto.

Heleen vertelt:

Het busje komt zo van Esther is mijn favoriet. Natuurlijk was het ook heel herkenbaar om te lezen dat haar kinderen net als de mijne opgroeien in een wereld waar er na zwemles niet altijd een droge onderbroek is om aan te trekken. Maar: in busje komt zo vertelt Esther zo bevlogen over haar werk voor Record Store Day. Geen makkelijk, slim gescoorde droombaan, maar het resultaat van heel hard werken (met 3 kinderen) en heel veel liefde voor muziek en de mensen met wie ze te maken krijgt. En dan schrijft ze niet over de artiesten die instores geven tijdens het event, maar over de mensen als Roel van Plaatboef. Het type ‘als je dat mooi vindt, vind je dit ook mooi’. Het is zo’n blog waardoor je haar in een keer vergeeft dat ze Harry Styles salonfähig probeert te maken.

Meike vindt:

Heleen schreef dit jaar als gastblogger haar eerste blogposts voor Maison Monocle. Haar Bikiniklaar met 3 fantastische no-budget-tips kan ik niet in een openbare ruimte lezen, want dan ga ik hardop hinniken. En dat staat niet bij een #fitgirl. Naast de humor en de ontzettende handige tips (denken aan op je hoofd staan) vind ik het echt knap ook hoe herkenbaar ze het blog in zo’n afgrijselijke go-go-go-je-kan-het stijl weet te vangen, terwijl je al lezend net een Tony Chocolonely zit weg te knagen. #loveit.

En het laatste woord is aan Google

De meest gelezen blogpost van 2017 is volgens Google Hallelujah, de blogpost die Esther schreef over muzikale helden, een te vroege dood en liedjes om bij te huilen. Hij kwam recht uit het hart, en dat kan Google waarderen.

Ook volgend jaar zijn we weer bij je terug. We wensen je een pracht van een 2018, vol knipogen.

X Esther, Heleen en Meike

 

Photo: Brigitte Tohm via Unsplash


+ Laat een reactie achter