Koop een boek en steun ons

Koop een boek en steun ons


We houden van schrijven en van lezen. Zo kun je hier binnen afzienbare tijd weer een paar fijne vakantieboekentips vinden (wordt hard aan gelezen). We houden ook van stenen boekwinkels, waar je een beetje kunt bladeren, rondneuzen en waar aardig personeel rondloopt dat je graag wil helpen. Daarom zijn we heel blij dat we sinds vandaag samenwerken met Athenaeum boekhandel. Jeej!

Bij ieder boek dat je bij hun webwinkel bestelt via de Athenaeum-banner op deze site (of klik hier) gaat er 10% van het aankoopbedrag naar ons. Daarmee kunnen we een deel van onze hostingkosten betalen, de ingehuurde techneutesse die deze site nog fijner maakt of een nieuw boek waarover we dan weer een recensie schrijven.

Kortom, een win-win-win situ!

  1. Jij koopt een boek, hoera, lekker lezen.
  2. Je steunt een hele fijne boekhandel, een van de weinigen in Nederland die nog volstrekt onafhankelijk is, dat wil zeggen geen deel uitmaakt van een keten of concern en evenmin behoort tot een inkoopcombinatie.
  3. Je helpt ons een handje bij het onderhouden van MaisonMonocle.nl.

Je hebt nog vragen. Dat snappen we.

Op welke boeken geldt deze geweldige actie?

Deze actie geldt voor alle boeken die je via onze banner koopt in de webwinkel van Athenaeum-boekhandel. Kookboeken, romans, reisgidsen, zelfhulpboeken of verzamelde gedichten: het maakt niet uit.

Geldt het ook voor de stenen winkel?

Nee, alleen voor de webwinkel. Je kunt een besteld boek wel ophalen in de stenen winkel, scheelt weer verzendkosten.

Daarover gesproken: hoe zit het met verzendkosten en levertijd?

Hetzelfde als bij Bol.com. Gratis verzending vanaf € 20,- , daaronder betaal je € 1,95. Levertijd is ook snel: op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis, tenzij anders is aangegeven. Je kunt ook even kijken bij de veelgestelde vragen op de Athenaeum-site.

Zijn jullie boekrecensies nog wel onafhankelijk?

Jazeker! We schrijven alleen boekrecensies over boeken die we zelf leuk vinden en zelf kiezen. Athenaeum bepaalt dat niet voor ons.

Ik wil jullie wel helpen maar ik houd niet van lezen.

Tsja. Er is vast een boek waar je wel van houdt. En anders koop je een nieuwe pepermolen bij de Dille&Kamille-webshop, want daar hebben we een soortgelijke afspraak mee.

Dit klinkt ingewikkelder dan bij Bol.com bestellen.

Nee hoor. Het proces is hetzelfde, je neemt alleen de toeristische route via onze banner.

Dus jullie varen straks in een jacht?

Misschien, als jij nu non-stop gaat lezen en je 12,7 miljoen vrienden dat ook doen. In het geval van nautisch geluk zullen we iedere zomer een Maison Monocle BBQ aan dek organiseren. Beloofd.

Kan ik het bestelde boek ook ophalen in de winkel?

Ja! Je krijgt een berichtje als het klaar ligt voor je.

Hebben jullie nog een boekentip?

Kijk hier eens. En anders op de site van Athenaeum. Binnenkort geven we bovendien vakantieboekentips. Deze zijn van vorig jaar en nog steeds leuk.

Waar moet ik klikken?

Op de banner rechts (als je ons op een groot scherm leest) of scrol helemaal naar beneden (als je op je telefoon leest). Of hier.

Ik heb al een Athenaeum-account, wat nu?

Maakt niets uit! Die blijft hetzelfde, je gaat alleen via onze banner naar de Athenaeum-webshop, that’s all.

Wat vindt Athenaeum hier eigenlijk van?

In hun woorden: ‘Wat een fijne ontwikkeling!”Meer weten? Mail ons, stuur een berichtje via Facebook of laat hieronder een reactie achter. Doeg!

 

Foto credit: Sell your brain

Categorie:
Tags

+ Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe